سازمان نظام پرستاری با دعوت از پرستاران برای تاسیس مراکز مشاوره پرستاری و خدمات پرستاری در منزل، خواستار حمایت بیشتر وزارت بهداشت از این مراکز شد.
رئیس شورای عالی نظام پرستاری، ضمن درخواست حمایت معاونت پرستاری وزارت بهداشت از مراکز مشاوره پرستاری گفت: از این طریق جامعه پرستاری می تواند بیش از پیش هویت حرفه ای خود را آشکار نموده و نیازهای جامعه را مرتفع سازد.
به گزارش خبرنگار سایت “پرستاران توانمند ایران” به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری ، طاهره زاهد صفت در نشست شورای عالی نظام پرستاری، ضمن نکوداشت هفته سلامت با شعار سلامت برای همه و با موضوع پوشش همگانی سلامت برای همه و همه جا ، اظهار داشت: نقش موثر ، هماهنگ و خودجوش پرستاران در سراسر کشور در ارتقای سلامت جامعه از طریق فعالیت های آموزشی ، پژوهشی ، فرهنگی و اجتماعی که دارند و تاثیر آنها بر ارتقای سلامت جشم ، روح ، روان مردم و خانواده های آنان جای تشکر و قدردانی دارد.
وی با اشاره به تاسیس مراکز مشاوره و خدمات پرستاری در منزل گفت: پرستاران باید با توجه به رویکرد پرستاری در این روزها که به سمت پرستاری جامعه نگر و پرستاری سالمندان پیش می رود به تاسیس مراکز مشاوره و خدمات پرستاری اقدام نمایندو هویت حرفه ای خود را روز به روز در بین مردم ارتقا بخشند.
رئیس شورای عالی نظام پرستاری ادامه داد: پرستاران می بایست برای ارائه دانش و مهارت خود در سطح جامعه فعالیت بیشتری داشته باشند و بتوانند تاثیر گذاری خود را بین خانواده ها و گروه های مختلف اجتماع نشان دهند.
وی با اشاره به استقبال خوب مردم از مراکز خدمات پرستاری در منزل افزود: آحاد مردم از بحث پرستاری جامعه نگر و حضور پرستاران در بین خانواده و اجتماع استقبال خوبی داشته اند و نیازهای خود را از جمله پیشگیری ، مراقبت و توانبخشی از این طریق مرتفع می کنند و پرستاران با توجه به این موضوع می توانند از طریق ایجاد رفتار مطلوب و تغییرنگرش باعث تغییر شیوه و سبک زندگی در راستای ارتقا سلامت مردم قدم بردارند.
زاهد صفت با بیان این که از معاونت پرستاری وزارت بهداشت انتظار می رود که از مراکز مشاوره پرستاری حمایت نمایند ، تصریح کرد: معاونت پرستاری می بایست در صدد بررسی مشکلات عینی این مراکز برآمده و شورای عالی بیمه نیز در اسرع وقت تصویب تعرفه های مراکز مشاوره ای و خدمات پرستاری در منزل را در اولویت کاری خود قرار دهد و این تعرفه ها تحت پوشش بیمه ای قرار گیرند که بیماران بتوانند یک خدمات استاندارد با قیمت مناسب دریافت کنند و به نوعی از خدمات غیر استاندارد توسط افراد غیر حرفه ای که در جامعه ارائه می شود، جلوگیری به عمل آید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عدم پرداخت مطالبات پرستاری ، خاطر نشان کرد: سازمان نظام پرستاری از عدم پرداخت مطالبات پرستاران در مراکز درمانی توسط سازمان های بیمه گر گله مند است زیرا پرستاران و سایرارائه دهندگان خدمت در حوزه سلامت با توجه به شرایط موجود، از لحاظ روحی ، روانی و تامین معاش خانواده خود با چالش های جدی مواجه شده اند.
رئیس شورای عالی نظام پرستاری با بیان این که صلاحیت حرفه ای باید در اختیار سازمان نظام پرستاری کشور باشد ، تاکید کرد: خواسته دیگر شورای عالی نظام پرستاری از معاونت پرستاری، واگذاری صلاحیت حرفه ای پرستاران به سازمان نظام پرستاری است زیرا در این خصوص جلسات متعددی برگزار شده و بنا شد که این پروانه و هویتی که مربوط به اعتبار پرستاران است در دست سازمان صنفی پرستاران و با همکاری این گروه باشد.
وی با اشاره به ابهامات موجود در روند مدیریت اجرایی سازمان نظام پرستاری که این روزها مطرح گردیده، گفت: تیم بازرسی شورای عالی مجدانه شبهات موجود را بررسی نموده و ابهامی را که در اذهان جامعه پرستاری شکل گرفته را رفع می نماید زیرا سازمان متعلق به گروه پرستاری است و شورای عالی به عنوان عالیترین مرجع سیاست گذاری موظف است هر گونه ابهام را از ذهن اعضای جامعه پرستاری رفع نموده و پاسخگوی سوالات آنان باشد.
منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستای
“سایت پرستاران توانمند ایران” آماده هرگونه همکاری و اطلاع رسانی وسیع خدمات ارزشمند پرستاران در قالب مراکز مشاوره و خدمات پرستاری می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا با ما تماس بگیرید.
سلام،لطفا دررابطه با امکان تاسیس مراکز مشاوره پرستاری توضیحات بیشتری ارایه بفرمایید،به این معنی که با چه شرایطی می توان مراکز مشاوره تاسیس کرد متشکرم
سلام جهت دریافت توضیحات بیشتر لازم است به صفحه “آئین نامه تاسیس مرکز مشاوره و ارائه خدمات پرستاری در منزل” مراجعه و از شرایط مقدماتی آن مطلع شوید